Amarin - Marinove avanture

U suradnji s Maistrom za njiihov obiteljski hotel Amarin osmislili smo i izradili serijal od pet videa u kojima maskota hotela - Marin, istražuje i prikazuje neke od aktivnosti koje hotel nudi za najmlađe goste.

Kombinacijom snimaka hotela i animiranog Marina, dobili smo pozornost i probudili znatiželju kod velikog broja najmlađih gostiju koji borave u hotelu Amarin. Kako nam javljaju iz hotela, klinci budno prate sve Marinove avanture na velikim ekranima u predvorju hotela.

Klijent Maistra
Godina 2021.

Koji je bio naš zadatak?

Prezentirati neke od sadržaja Family Hotela Amarin kroz avanture hotelske maskote Marina.


Što smo napravili?

Za početak, saznali smo cilj i glavnu poruku projekta na kojem radimo te se bacili na posao. U suradnji s kreativcima iz I to nije sve! kreativne agencije, razvili smo kreativni koncept te napisali scenarije. Odluka je pala - idemo s kombinacijom snimanog i CGI videa. Pošto su krajnji korisnici ponude Family Hotela Amarin djeca u dobi od jedne do sedam godina i njihovi roditelji, u dogovoru s klijentom odlučili smo se za izradu videa u kojima ćemo predstaviti maskotu Hotela - zelenu vjevericu Marina u avanturama koje nudi Amarin Kids klub. Napravili smo istraživanje kako djeca percipiraju animacije, boje i oblike te doznali da kod klinaca najbolje prolaze jasne poruke o prijateljstvu i dijeljenju. Kako bismo ponukali goste hotela da se uključe u aktivnosti Amarin Kids Kluba, izradili smo tematske videe: Marin u avanturi jedrenja, Marin u restoranu, Marin uči plivati kao veliki, Marin u avanturi letenja i Marin u plesnoj avanturi. A da nam Marin ne bude usamljen, odlučili smo mu dodati društvo. Pogledajte Marinove avanture!

food_afteri.jpg ples_blend.jpg
jedrenje_afteri2.jpg let_afteri.jpg

Marin u restoranu

Ovim smo videom htjeli osvijestiti to da raznolikost ponude restorana te kako Marin pazi na okoliš. Iako Marin izgleda kao da uzima previše hrane za sebe, pazi da se hrana ne baca te je dijeli s prijateljem.


Marin u avanturi letenja

Marin u avanturi letenja želi pokazati djeci šaroliku ponudu Amarin Kids Kluba koji nudi jako zanimljive radionice, a mi istinsku ljepotu lokacije i obiteljskog hotela Amarin.


Marin u avanturi jedrenja

Još jedna od zanimljivih aktivnosti koje nudi Amarin Kids Klub je jedrenje. U kombinaciji snimanog i animiranog videa, Marin pokazuje djeci kako i to može biti zabavno.


Marin uči plivati kao veliki

U sljedećem videu, htjeli smo prikazati još neke mogućnosti koje Amarin Kids klub nudi djeci. Početnici u plivanju se, uz Marina i školu plivanja, mogu osigurati i plivati bez po' muke!


Marin u plesnoj avanturi

Last but not least... Uz Marina i Amarin Kids klub možete naučiti plesati - pogledajte kako smo prikazali školicu plesa koju vaši klinci mogu pohađati i neizmjerno se zabaviti!

Prijavite se na Moglo newsletter.

U svom inboxu volite vidjeti samo korisne stvari?
Ako je tako, pozivamo vas da iskoristite ovaj trenutak i prijavite se na naš newsletter.

kontaktirajte nas
Close overlay
Close overlay

Bok Moglo!

,

.

Treba mi

najkasnije do .

Kontaktirati me možete na

ili .

I da. Super da ste predvidjeli prostor jer želim još ovo napisati...