Frondi

Sjećate li se Frondija? Onog zamamnog vafla s puuuuno punjenja? Ako vam je trebalo neko vrijeme da se prisjetite, onda ste baš dobro prepoznali izazov u kojem se našao Kraš. Nakon redizajna i novih okusa, došlo je vrijeme da nas Frondi i videom podsjeti koliko je ukusan.

Klijent Šanavala Concept Store
Godina 2023.

Frondi je legendarni vafl koji je generacijama uveseljavao nepca nakon ručka. Ili prije, ako bismo se prošvercali da nas roditelji ne vide. No, mlađe generacije baš i nisu najbolji frondaći s Frondijem iz jednog jednostavnog razloga - ne poznaju ga. Agencija Šanavala je dobila priliku pomladiti Frondi putem novog dizajna ambalaža i kreativnom kampanjom približiti ga publici. Naš dio vafla u ovom procesu bio je osmišljavanje i izrada animacije koja je će pokazati da je Frondi puuuuuuun okusa! Napravili smo minimalističku animaciju baziranu na tipografiji koja doslovno prenosi benefite proizvoda. Dizajnom u animaciji koja iskorištava prazan prostor vizualizirali smo poruku da u Frondi vaflu ništa nije prazno, a zanimljive tranzicije savršeno odgovaraju kratkom formatu koji ne opterećuje mlađu populaciju sa sve kraćim vremenom fokusa.

No, da ne duljimo dalje, vjerujemo da je najbolje da sami pogledate videe:


Klijent: Kraš

Agencija: Šanavala

Animacija: Moglo


frondi kakao i mlijeko_ae.PNG  frondi kakao_ae.PNG  frondi limun_ae.PNG   frondi nougat_ae.PNG                                                                     frondi vanilija_ae.PNG     


Prijavite se na Moglo newsletter.

U svom inboxu volite vidjeti samo korisne stvari?
Ako je tako, pozivamo vas da iskoristite ovaj trenutak i prijavite se na naš newsletter.

kontaktirajte nas
Close overlay
Close overlay

Bok Moglo!

,

.

Treba mi

najkasnije do .

Kontaktirati me možete na

ili .

I da. Super da ste predvidjeli prostor jer želim još ovo napisati...