Go2Digital

Za klijenta Go2Digital smo izradili animaciju koja bi prezentirala kreativne mogućnosti njihovih novih oglasnih površina.


Video je osmišljen kako bi predstavio jedinstvenu instalaciju ekrana koji čine jednu povezanu cjelinu, a istovremeno mogu funkcionirati i zasebno. Gledatelj će tako dobiti mogućnost praćenja kretnji putem svih ekrana ili s fokusom na samo jedan od njih. Tako je naša animacija uvijek relevantna, bez obzira na trenutak u kojemu se prolaznik uključuje.

Klijent Go2Digital
Godina 2019.
Comp 1 (0-00-04-06).jpg

Ovako je naša animacija izgledala na Go2Digital ekranima na Držićevoj ulici.


Ovako je naša animacija izgledala na Go2Digial ekranima u City Centru East.

Zamišljeni mehanizam predstavlja koncept perpetuum mobile s viškom energije. Motiv loptice nije odabran slučajno – on je ovdje kako bi predstavio Go2Digital kao nešto homogeno i cjelovito, a ipak nestalno. Loptica je motiv koji ne može stajati na mjestu zbog svog oblika, čime sugeriramo konstantnu digitalnu promjenu.

Sfere predstavljaju izvor energije. One svojim gibanjem pokreću ‘klackalice’ koje tu energiju pretvaraju u mehaničku energiju. Tako ukazujemo na brojne mogućnosti digitalnih kanala i različite segmente koji su “otvoreni” za ulazak loptice.

S druge strane panela s klackalicama, vidimo prijenos te mehaničke energije putem crvenih vodova. Loptice su obavile svoj zadatak – pogodile su ključne točke potrebne da bi se energija razvijala i širila dalje nekim smislenim procesom.

Mehanička energija proizvodi nove izvore energije koje se putem tobogana prenose u dio mehanizma i tako zatvaraju krug. Krug je u ovom slučaju metafora za cjelovito, smisleno, inovativno rješenje koje funkcionira u svojim elementima, ali svoju pravu esenciju postiže tek kada se formira u cjelinu. Baš kao i novi Go2Digital ekrani.

Vizualizirani mehanizam čini samo jednu od mnogo zatvorenih cjelina, a jedna se cjelina sastoji od tisuće takvih elemenata koji naposljetku prelaze u logo.

Poruka je jednostavna - mogućnosti su bezbrojne.

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
Comp 1 (0-00-04-07).jpg

Prijavite se na Moglo newsletter.

U svom inboxu volite vidjeti samo korisne stvari?
Ako je tako, pozivamo vas da iskoristite ovaj trenutak i prijavite se na naš newsletter.

kontaktirajte nas
Close overlay
Close overlay

Bok Moglo!

,

.

Treba mi

najkasnije do .

Kontaktirati me možete na

ili .

I da. Super da ste predvidjeli prostor jer želim još ovo napisati...